Deelnemende kerken:

Doopsgezinde Gemeente

Protestantse Gemeente

Rooms Katholieke Parochie

Actueel

Volg ons op Facebook
KLIK HIER voor een abonnement op de digitale nieuwsbrief van de Raad van Kerken

Agenda

 

SITELINKS
www.raadvankerken
www.destalopdekaag.nl
www.bijbelsetuin.nl
www.boekwinkelhetkruispunt.nl

Home

boekbespreking 'Hoe ik talent voor het leven kreeg'
De Iraakse vluchteling Semmier Kariem komt in Nederland, waar hij asiel aanvraagt. Er volgen  jaren van wachten in asielzoekerscentra, op een besluit van het IND over zijn verblijfsvergunning. Tijdens dat eindeloze wachten bestudeert hij het land waar hij misschien ooit deel van uit mag maken en schetst hij portretten van zijn medebewoners in het azc.  'Hoe ik talent voor het leven kreeg' is een roman over mensen die zijn onderworpen aan wetten en regels. Allemaal wachten ze, vaak jarenlang, tot hun leven opnieuw kan beginnen, en dat doen ze op hun eigen manier - de een al wat lijdzamer dan de ander.                     

Leeservaringen rond dit boek kunnen op maandagavond 2 oktober vanaf 20.00 uurgedeeld worden in Boekwinkel Het Kruispunt, Kruisweg 1067a, .
Lees meer...
 
Schrijver Rodaan Galidi over zijn leven en werk.

Rodaan kwam in 1998 als asielzoeker uit Irak in Nederland. Het langste wachten van zijn leven begint! In een voordracht zal Rodaan Galidi onder meer vertellen over zijn leven als asielzoeker.

Dinsdag 24 oktober, 19.45 – 22.00 uur, filmzaal van Openbare Bibliotheek, Raadhuisplein 7, Hoofddorp. Lees meer...

Het najaarsprogramma 2017 met het thema 'Kleur bekennen' staat op de website. Alle activiteiten, van bijbel en kunst tot schilderen, samen op excursie gaan, maar ook een boek bespreken zijn te vinden op in de AGENDA van de website.
Voor het overzicht van wat we te bieden hebben op pdf. KLIK HIER.
Ook het complete overzicht is op de website te vinden. Lees meer...