24 jan 14:00
04 feb 10:00
25 feb 10:00

Corona-maatregelen

In verband met de corona-maatregelen kunnen sommige activiteiten geen doorgang vinden. In de agenda is te zien welke avonden geannuleerd zijn. Voor de acriviteiten die wel doorgang vinden gelden de landelijke regels.

Het spreekt voor zich, dat u thuis blijft indien u klachten heeft die kunnen duiden op corona, of recent in contact bent geweest met iemand die corona heeft.

#blijfinmijnliefde

Van 17 t/m 24 januari 2021 vieren we de jaarlijkse Week van gebed voor eenheid. Dit keer is het thema: #blijfinmijnliefde.

In de jaarlijkse Week van gebed voor eenheid van christenen bidden christenen samen voor eenheid. Deze gebedsbeweging begon al ruim 150 jaar geleden en wordt wereldwijd gehouden. Naar schatting doen in Nederland zo'n 200.000 mensen jaarlijks mee met het initiatief. Ook de Hoofddorpse kerken doen hieraan mee.

In verband met de corona-maatregelen zijn alle gebedsbijeenkomsten online. meer info