24 sep 10:00
15 okt 10:00
Parochiehuis

'Veerkracht'

Het nieuwe programma voor het najaar 2020 komt binnenkort uit. Thema: 'Veerkracht'.

Alle activiteiten zullen dan ook op deze website te vinden zijn. Als eerste op de hoogte van nieuwe activiteiten? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief

Schoppenvrouw op 4 september

'Schoppenvrouw' van Ekaterine Levental staat op 4 september geprogrammeerd als startactiviteit voor het nieuwe seizoen. We kennen Ekaterina van eerdere voorstellingen over haar vluchtverhaal en eerste jaren in Nederland. Dit jaar is er als locatie voor de grotere Marktpleinkerk, Marktplein 96 gekozen.

Mezzosopraan Ekaterina Levental kan werkelijk alles zingen en prachtig ook. In Schoppenvrouw vertelt zij, speelt zij, is zij zichzelf, haar eigen oma en nog vier sterk verschillende vrouwen, een prestatie van formaat. Lees meer...
De voorstelling is de start van seizoen 2020/2021 van de Raad van Kerken Hoofddorp. De regels zijn bekend: kom niet met gezondheidsklachten, ook niet als iemand bij u in huis ziek is.
Aanmelding voor deze voorstelling is noodzakelijk!  Vul het formulier in via de onderstaande link. Of bel met het parochiesecretariaat, tel. 023 563 81 45.
Als eerste op de hoogte van nieuwe activiteiten van de Raad van Kerken? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief
Actuele informatie over wel/niet doorgaan van activiteiten van
de Raad van Kerken is te vinden in de agenda