Iona winterviering: Zonder de liefde van Christus geen rust

Oecumenische Iona vieringen bieden in ieder seizoen volop ruimte om Iona liederen te zingen. We zingen vertalingen van liederen, bedacht op dit Hebridische eiland en in Glasgow.  Iedere keer is er ook volop ruimte voor bezinning, door de viering aan een thema te koppelen. We zingen met pianobegeleiding en een cantor.
Iedere keer is er ook volop ruimte voor bezinning, door de viering aan een thema te koppelen. De inleidende woorden worden door voorgangster Hedi Hegeman of door pastor Leo Mesman verzorgd.

Winterviering in de week van gebed voor de eenheid: Zonder de liefde van Christus geen rust
vrijdag 20 januari: 19.30 tot 20.30 met koffie en thee na afloop. Doopsgezinde kerk, Hoofdweg 693.

Deze activiteit wordt georganiseerd in het kader van de week van gebed voor de eenheid.

KLIK HIER voor meer activiteiten in de week van gebed