Rouw-verwerkingsgroep

Wil Hand, verpleegkundige en toegerust met cursussen bij het Landelijk Steunpunt Rouwverwerking organiseert samen met Bea van Oudenaaren rouwverwerkings- en contactgroepen, waarin nabestaanden met elkaar over de veranderingen in hun leven kunnen praten en elkaar tot steun kunnen zijn.
In deze rouwverwerkings- en contactgroep zullen nabestaanden elkaar ontmoeten als lotgenoten, bij wie zij begrip, herkenning en erkenning vinden. Zij zullen ervaringen uitwisselen en elkaar op gedachten en ideeën brengen. Zij zullen ontdekken dat zij niet alleen staan in hun verdriet.
De rouwverwerkings- en contactgroep komt 7 keer bij elkaar inclusief een kennismakingsgesprek. De groep komt op maandagmiddag van 14.00-16.00uur bij elkaar in boekwinkel “Het Kruispunt”. Kruisweg 1067a. De groep start op 6 november bij voldoende aanmeldingen.

De andere data zijn 13 en 20 november, 4 en18 december en 8 januari 2018 met een middag op 12 maart ter evaluatie.

Heeft u vragen/ bent u geïnteresseerd neem dan contact op met het parochie secretariaat tel: 023 5638145 dagelijks tussen 9 en 12 uur of mail naar: secretariaat@joannesdedoper.nl
Wil Hand neemt dan contact met u op.