Gebedsbijeenkomst in de Marktpleinkerk

Op dinsdag 17 januari is er van 18.15-19.00 in de ontmoetingsruimte Marktpleinkerk, Marktplein 96: een gebedsbijeenkomst. Thema: Geen oordeel meer.

Inloop vanaf 18.00.

Deze activiteit wordt georganiseerd in het kader van de week van gebed voor de eenheid.

KLIK HIER voor meer activiteiten in de week van gebed

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de Gebedskring van PG Hoofddorp die elke 2 weken bij elkaar komt. Samen bidden we voor mensen binnen en buiten de gemeente, vragen we om Gods leiding en zegen voor alle activiteiten in de gemeente en bidden we voor noden van kerk, samenleving en wereld. Ook danken we voor al het goede en het mooie wat er is.
De Gebedsbijeenkomsten in de Week van Gebed volgen het programma zoals opgezet door Missie Nederland en de Raad van Kerken.