2e Sobere maaltijd in de Marktpleinkerk: Herstelacademie

Elke woensdag in de veertigdagentijd (behalve 1 april) is er tussen 18:15 en 19:15 een sobere maaltijd van soep en brood bij één van de kerken in Hoofddorp, met een inleiding over een maatschappelijk relevant onderwerp. Na de maaltijd is er op enkele locaties een korte vesper of viering bij te wonen.

kosten: donatie voor een goed doel.
Woensdag 4 maart in de Marktpleinkerk, Markplein 96

Onderwerp: Herstelacademie

Het woord zegt het al: bij de Herstelacademie wordt gewerkt aan herstel. Na ontwrichtende ervaringen is het vaak moeilijk om je leven weer op de rit te krijgen. Tijdens cursussen, trainingen en workshops van de Herstelacademie herkennen cursisten veel van elkaar en dat geeft hoop, troost, steun en kracht. Het werken aan herstel doen wij bij de Herstelacademie door het aanbieden van educatie, zelfhulp en peer support. Het is een plek vóór en dóór elkaar. www.herstelacademie.org

KLIK HIER voor informatie over alle maaltijden

Een sobere maaltijd met een inleiding en gesprek over een maatschappelijk onderwerp.

Na een korte meditatieve tekst is er een inleiding van 10 tot 15 minuten. Dan volgt de maaltijd van soep en brood. Afgesloten wordt met reacties op de inleiding en beantwoording van vragen.

Na afloop wordt een bijdrage gevraagd en is bestemd  een goed doel.

aanmelden kan tot de maandag voor de maaltijd: secretariaat@hjoannesdedoper.nl

tel. 023 – 5638145.