26 feb 14:00
01 maa 10:00
09 maa 17:00

laatste Sobere maaltijd in De Ark: God in de supermarkt

Elke woensdag in de veertigdagentijd is er tussen 18:15 en 19:15 een sobere maaltijd van soep en brood bij één van de kerken in Hoofddorp, met een inleiding over een maatschappelijk relevant onderwerp. Na afloop is er soms de mogelijkheid om een meditatieve viering bij te wonen.

kosten: donatie voor een goed doel.

Woensdag 28 maart in De Ark, Muiderbos 36

Onderwerp: God in supermarkt

Wat bepaalt je koopgedrag in de supermarkt: je portemonnee, je gezondheid, het welzijn van de boer, het welzijn van het dier of het milieu? En wat als die botsen, bijvoorbeeld omdat dat biologische stukje vlees meer CO2 uitstoot dan die kiloknaller? Lastige keuzes soms. In de workshop ‘God in supermarkt’ kwamen ze gedurende twee avonden voorbij. Bij de sobere maaltijd een fast food-versie van 15 minuten.

KLIK HIER voor informatie over alle maaltijden

Een sobere maaltijd met een inleiding en gesprek over een maatschappelijk onderwerp.

Na een korte meditatieve tekst is er een inleiding van 10 tot 15 minuten. Dan volgt de maaltijd van soep en brood. Afgesloten wordt met reacties op de inleiding en beantwoording van vragen.

Na afloop wordt een bijdrage gevraagd en is bestemd  een goed doel.

aanmelden kan tot de maandag voor de maaltijd: secretariaat@hjoannesdedoper.nl