Leerhuis: Bijbelverhalen in de kunst

Bijbelverhalen en hun doorwerking in de kunst.

Let Op!!   Deze eerste datum 4 oktober (die ook in het boekje van de Raad van Kerken staat) zal helaas moeten verschuiven i.v.m. een andere dringende afspraak op die avond. Het voorstel voor de nieuwe datum is 25 oktober.
Geïnteresseerd: Neem contact op met ds. Aarnoud van der Deijl, ar.vanderdeijl@pghoofddorp.nl,  tel. 023-2000192 over de nieuwe datum.

Met elkaar bespreken van een vrij letterlijke vertaling van een bijbeltekst om zo te ontdekken wat de tekst jou te zeggen heeft. Er zal ook aandacht zijn voor de doorwerking van deze verhalen in de wereld van de kunst en cultuur. Deelnemers bepalen dit keer met elkaar welke teksten worden besproken: lievelingsteksten of juist ‘struikelteksten’.

Plaats: Ark, Muiderbos 36. Data/tijd: woensdag 25 oktober (onder voorbehoud), 8 november en 6 december om 20.00 uur

Informatie en aanmelding:
ds. Aarnoud van der Deijl, ar.vanderdeijl@pghoofddorp.nl