Leerhuis Haarlemmermeer: Rabbijn M. van Praag over Poerim

De werkgroep "Kerk en Israël" is eind 1982 door de classis Hoofddorp ingesteld en is haar 35ste seizoen ingegaan. Inmiddels is de werkgroep een activiteit van de Protestantse Classis Hoofddorp.
De doelstelling is "Het denken over de relatie tussen Kerk en Israël bevorderen en stimuleren. Interesse opwekken in de plaatselijke gemeenten". Met andere woorden: bewustwording en bezinning teneinde inzicht in het Jodendom en het Christendom te verdiepen.
Eén van de manieren waarop dit wordt gerealiseerd is het organiseren van een leerhuis. De Leerhuisavonden worden gehouden in de Marktpleinkerk, Marktplein 96 in Hoofddorp en beginnen om 20.00 uur.
Als gevolg van de hogere kosten voor sprekers en de al jaren gelijkblijvende bijdrage van de
classis is het voor de werkgroep helaas niet meer mogelijk de toegangsprijs per avond op
€    4,-- te houden. De kosten met ingang van het komende seizoen bedragen €  5,-- per avond inclusief koffie of thee. Wilt u de eerste avond voor het hele seizoen inschrijven, dan kan dit ook. De kosten bedragen dan € 20,00 voor het seizoen.
PROGRAMMA Leerhuis Kerk & Israël van de classis Hoofddorp 2017-2018
- 15-02-2018 Rabbijn M. van Praag over Poerim, verborgen betekenissen en symbolen
- 15-03-2018 Ds. A. van der Wal  bespreekt het boek Judas van Amos Oz

Inlichtingen: ds. A. van der Wal tel. 023-5630997   ajo.vanderwal@pghoofddorp.nl
Marktpleinkerk , Marktplein 96 in Hoofddorp  20.00 uur.