Muziek uit de hemel

Op woensdag 15 november laat ds Theo Hop uit Hillegom in de Doopsgezinde Kerk (koor)muziek horen uit de Russisch Orthodoxe Kerk. Hij is een groot kenner van deze muziek. Iedereen die de meeslepende melodieën hoort, is onder de indruk. Lage basstemmen, muzikale afwisselingen.
In de met kaarsen en iconen versierde kerken klinkt deze muziek misschien op zijn mooist.

Wij gaan beleven hoe dit klinkt in onze vermaning. Theo Hop legt uit, waarom er geen muziekinstrumenten worden gebruikt ter ondersteuning. En waarom men staat in Russische kerkdiensten, of waarom er zoveel kaarsen branden. Het wordt een avond waar u met goede herinneringen aan terug kunt denken. De avond is voor iedereen toegankelijk.

Woensdag 15 november vanaf 20.00 uur in de Doopsgezinde Kerk van Hoofddorp, Hoofdweg 691