Uitje catechesegroep gehandicapten Hoofddorp

Bij de auto's dronken we koffie en aten we koek of cake. Daarna gingen we het park in. We liepen er rond tot een uur of 12, toen was het verzamelen bij de boot voor een rondvaart. Helaas was het niet echt zonnig weer, maar de ontvangst op de boot met koffie en gebak was zeer feestelijk. Na de rondvaart gingen we een patatje eten met daarbij een kroket of frikandel. En na een bezoekje aan de souvenirwinkel was het tijd om weer naar huis te gaan. Ondanks dat het geen stralend zonnige dag was hadden we gelukkig wel droog weer.Ds. Adri van der Wal ontbreekt op de groepsfoto, hij was de fotograaf.

Nu is het even vakantietijd en in september beginnen we weer. Mochten er nog mensen zijn die mee willen doen met de catechese dan moeten ze de kerkbladen even in de gaten houden. Aan het eind van de zomer staat daar weer alle informatie in voor het nieuwe seizoen.