SAMEN IN GESPREK in kerkcentrum de ARK

‘Samen in Gesprek’, bracht in het voorjaar een bezoek aan de Doopsgezinde kerk. We werden daar gastvrij ontvangen en kregen een goed beeld van wat het betekent om doopsgezind te zijn. Dit uitstapje in onze directe omgeving beviel zo goed, dat we dit seizoen een bezoek brengen aan het oecumenisch kerkcentrum de Ark. We hopen dan meer te weten te komen over wat de filosofie van de Ark is. Vele jaren kerkten katholieken en protestanten samen, de R.K. parochie moest zich echter terugtrekken. Desondanks wil de Ark trouw blijven aan haar oecumenische inslag.  Hoe doen ze dat? Hoe is de oecumene tastbaar aanwezig in hun kerkgebouw en in hun vieringen en andere activiteiten?  Arkmensen noemen hun kerk graag ‘de huiskamer van Overbos’. Hoe geven ze dit gestalte?

Over deze vragen en nog veel meer willen wij samen in gesprek gaan.

donderdag 14 november, 14.00 tot 16.00 uur. kerkcentrum de Ark, Muiderbos 36

Ieder die belangstelling heeft, is van harte welkom. inlichtingen: pastor Leo Mesman, 06 516 209 39 of leo.mesman@hjoannesdedoper.nl