Film 'Closed Sea' ;in gesprek over vluchtelingenvraagstuk

Op woensdag 14 mei wordt in Hoofddorp de indrukwekkende film ‘Closed Sea’ vertoond. De film begint om 20.00 uur in het Parochiehuis, Kruisweg 1073

De film handelt over hoe we in Europa omgaan met vluchtelingen en geeft een indringende kijk op het Italiaanse onderscheppingsbeleid.

Na vertoning van de film gaan de aanwezigen, aan de vooravond van de Europese Verkiezingen, met elkaar in gesprek. Bernard Naron, hoog op de lijst van de PvdA voor de Europese verkiezingen, zal hierbij aanwezig zijn en zijn visie op het vraagstuk geven, evenals Margreet de Boer van GroenLinks.

De organisatie ligt in handen van de Werkgroep Vluchtelingen en Detentiecentrum voor vreemdelingen op Schiphol, waarin onder meer Amnesty International, Vluchtelingenwerk Haarlemmermeer en drie Raden van Kerken zijn vertegenwoordigd.