Wandeling door zomers Hoofddorp naar bijzondere plekken

Voor de vijfde keer zal op 18 juni een rondwandeling door Hoofddorp worden gemaakt van ongeveer 5 km, naar een aantal bijzondere plekken. Om 18:45 uur start in het Parochiehuis, Kruisweg 1073.

Aanmelden kan bij het parochiesecretariaat
ma t/m vrijdag:  023 5638145 of secretariaat@hjoannesdedoper.nl
Liefst uiterlijk 12 juni.

Begeleiding: Pastor Leo Mesman.

Onderweg horen we onder andere over de netwerken in Hoofddorp rond kwetsbare ouderen en het (participatie)punt in Graan voor Visch, een multicultureel centrum met een kledingwinkeltje, cursussen, sieraden maken, en een wekelijkse maaltijd. We horen verhalen over het Vrijheidsbeeld Truus Menger, de Cebu-brug en de Fruittuinen.

Rond 22:00 uur zijn de wandelaars terug om in het Fundament (onder de R.K.kerk) om onder het genot van een drankje nog te horen over de wekelijkse maaltijden van “Lekker Meer”  en wat na te praten.