Repair Café op 17 december in De Ark

Het Repair Café wil met dit initiatief bijdragen aan het verkleinen van de afvalberg. In Nederland gooien we veel spullen weg die na een kleine reparatie weer prima bruikbaar zouden zijn. Op deze manier wordt niet alleen geld bespaard, maar ook grondstoffen, en het draagt bij aan de beperking van de CO2-uitstoot. Het Repair Café is ook een leuke ontmoetingsplek. Dus kom gezellig langs!

Repair Café Haarlemmermeer vindt op de 3de woensdag van elke maand en op de laatste donderdagavond van het kwartaal plaats in de Ark te Hoofddorp en op elke laatste vrijdag van de maand in wijkgebouw Linquenda te Nieuw-Vennep. Meer informatie over het Repair Café en de data van de volgende edities op http://repaircafe.nl/haarlemmermeer. Ook op Facebook en Twitter zijn wij te vinden.