Tentoonstelling ‘Natuurlijk’ van Anita van der Veen

Vanaf zondag 5 oktober is er een tentoonstelling in De Ark met werk van Anita van der Veen, lid van de Arkgemeenschap. De tentoonstelling heet ‘Natuurlijk’. Anita laat zich graag inspireren door de natuur om haar heen. In de tentoonstelling is goed te zien hoe het werk tot stand komt, doordat de foto’s die Anita zelf maakt en als inspiratiebron fungeren, naast de etsen, litho’s en diepdrukken hangen. In dat werk is te zien hoe goed Anita kijkt en hoe precies ze de natuur in haar kunstwerken probeert opnieuw vorm (en soms: kleur) te geven.

Er is gelegenheid de tentoonstelling te bekijken elke dinsdagmiddag tussen 13.30 en 16.00 uur, op zondag rond de kerkdienst van 10.30 uur en op afspraak, cultuurindeark@gmail.com