BIJBELQUIZ - 2014

De quiz bestaat uit totaal 40 multiple choicevragen waarop steeds vier antwoorden mogelijk zijn.

De vragen worden via de beamer geprojecteerd. Voorgaande keren mochten we ons steeds verheugen in een grote opkomst vanuit diverse kerkgenootschappen in en buiten Hoofddorp. U wordt allemaal van harte uitgenodigd mee te doen!

U kunt uw eigen team van bij voorkeur vijf personen samenstellen en wie u daarvoor vraagt mag u zelf weten: familie, vrienden, buren, leden van een werkgroep of commissie of wie u maar wilt.  Kortom: u stelt uw eigen dreamteam samen. Mensen die zich individueel aanmelden zijn uiteraard ook van harte welkom. We delen u dan op de avond zelf in bij een incompleet of nieuw te vormen team.

Toegang gratis, evenals de koffie, thee en de frisdrank.

Voor aanmeldingen of nadere informatie kunt u terecht bij

Thea van der Heide, telefoon 5623629, email tenkvdheide of
Klaas van der Veen, telefoon 5653143, email k-rvanderveen