Top-2000 dienst op 28 december in de Lichtkring

Het gewone is dat we de volgorde van de liturgie aanhouden zoals we dat gewend zijn. We volgen de lezingen volgens het rooster: Genesis 15, 1-6 en 21, 1-3  en Luc 2,22-40. We lezen ze uit de Bijbel in gewone taal, die dit jaar is gepresenteerd. In de lezingen gaat het over beloftes die God waar maakt, daarom hebben we de laatste zin uit de 2e lezing: ‘God was bij hem met zijn liefde’ als thema gekozen.
Als het gaat om muziek wordt het anders: we luisteren en zingen mee met muziek uit de top 2000. En heel verrassend: ook Nederlandstalig; Claudia de Breij, Ramses Shaffy, zij staan met prachtige nummers in de top-2000. Ook zingen we uit het Liedboek, verrassende liederen passend in deze TOP-2000 dienst. Voorganger in deze viering is ds. Aarnoud van der Deijl.
De voorbereidingsgroep was verrast door alles wat zo mooi in deze viering lijkt te passen, we hopen u te verrassen met onze keuzes.