Top 2000-café in De Ark op 28 december

Wat houdt zo’n café in? Allereerst gewoon een gezellige ontmoeting bij glühwein met de top 2000 op de achtergrond. Maar dat niet alleen. Men kan ook meedoen aan een quiz over bijbelse en spirituele thema’s in popliedjes. En:  de aanwezigen kunnen met elkaar delen wat ze met een bepaald liedje hebben. Liedjes waarbij men kippenvel krijgt, waaraan men een prachtige herinnering heeft, die tot tranen toe heeft geroerd of waarbij men misschien zelfs wel een godservaring heeft gehad.  Liedjes kunnen via de beamer worden geprojecteerd en het podium is er voor iedereen die een mooie verhaal heeft om te delen. Als men hieraan mee wil doen, kan het handig zijn om dit van tevoren te melden aan de organisatie i.v.m. de planning en de techniek.

Meer informatie: Aarnoud van der Deijl, ar.vanderdeijl@pghoofddorp.nl, tel. 023-2000192