Fototentoonstelling ‘Ongekend’ in De Ark

Han Hartog heeft een verrassende nuchtere kijk op de kunstwerken: hij probeert ze te laten zien als stille plekken in hun omgeving, die uitnodigen tot kijken en – wie weet - mediteren. Daardoor krijgen ze op zijn foto’s alle ruimte en zijn afleidende ‘dingen’ zoals mensen er niet op te zien.

Han Hartog (* 1957) is diaken van het bisdom Haarlem-Amsterdam en volgde fotografiecursussen bij Arjen Veldt, Susan van Hengstum, Willy Kruijssen, Rolinde Vroege en Ton van der Heide.

De foto’s op de expositie zijn afgedrukt met medewerking van Foto Gans.

de expositie is te zien in De Ark, Muiderbos 36 van 13 januari tot 17 februari op dinsdag van 13.30 tot 16.00 uur en rond de zondagse kerkdiensten van 10.30 uur. Op afspraak met Han Hartog kan ook: diaken.hartog@gmail.com

wandelende opening

De tentoonstelling wordt op bijzondere wijze geopend: met een wandeling rond de vijver in het wijkpark van Overbos. Daar is al flink wat van de foto’s te herkennen. De wandeling start op dinsdag 20 januari om 14.30 uur in De Ark, dat is tijdens de Markt-In, na het meditatief moment. Na een klein rondje van drie kwartier kunnen we binnen de foto’s bekijken met een hapje en drankje. Han Hartog zal daar zelf bij aanwezig zijn.

Iedereen is van harte uitgenodigd! Liefst even aanmelden op cultuurindeark