Interview met Alle van Steenis over zijn filmkeus 'Leaving Mandela Park'

De heer Van Steenis legt in het radioprogramma MeerInformatief uit welke relatie er ligt tussen zijn passie en de (vertoning van de) documentaire Leaving Mandela Park, en waarover zijn inleiding en de documentaire gaat.  Het interview is te beluisteren via  www.Meerradio.nl   interview start na ca. 10 min. Drie mensen uit Hoofddorp kozen een film uit, die past bij hun passie. Ze leiden de film in en bespreken hem na afloop.

Toegangsprijs voor film + inleiding € 8,- Start inleiding: 19.30 uur, start film: rond 20.00 uur. Plaats: Theater Oude Raadhuis, Hoofdweg 675.

Leaving Mandela Park is een documentaire over kinderen in de townships van Zuid-Afrika, die met behulp van muziek en dans proberen te ontsnappen aan de dagelijkse werkelijkheid. De film laat de wonderbaarlijke veerkracht en levenslust zien van Zuid-Afrikaanse kinderen die leven onder erbarmelijke omstandigheden. Het camerawerk is van de alom geprezen en bekroonde Melle van Essen.

TRAILER