De kleuren en tonen van de chakra’s

De eerste avond houdt Adri een introductie over de betekenis van onze chakra's. Dan volgt een geleide meditatie waarin we nader kennis kunnen maken met de chakra's. Na de pauze maken wij gedurende een half uur kennis met het Chakra zingen. We bespreken, voor wie dat wil, onze ervaringen na.

De tweede avond staat op het programma: Aquarelleren met de chakra's . Ook onder begeleiding van Adri. Want kleuren horen erbij… Onze voorgangster leidt dit samenzijn kort in.
Wordt gehouden in de achterzaal van de doopsgezinde kerk, Hoofdweg 693, op de donderdagavonden 30 april en 7 mei 19.30-21.30 uur.

Wij vinden het ook hier fijn, als deelname vantevoren wordt gemeld, bij een van ons beiden. Uiterlijk donderdag de 23ste, dat biedt ons de mogelijkheid niet teveel en niet te weinig materialen aan te schaffen.