Catechesegroep Gehandicapten Hoofddorp

Het laatste blok van de catechese zit er alweer bijna op. Ons jaarthema was: Alles mag er zijn. Voor het laatste blok hebben we dit wat verbreed: iedereen mag er zijn, een dak boven je hoofd.
We hebben verhalen gehoord van mensen die om wat voor reden ook geen dak boven hun hoofd hadden. We hoorden een verhaal van Elia, een verhaal over Jacob, het verhaal van de verloren zoon en een verhaal over de Israëlieten in de woestijn.
Op een van de avonden hadden we een speciale gast in ons midden: Michel. Hij kwam ons vertellen over de jaren dat hij als dakloze leefde. Hij heeft heel veel geluk gehad een aantal bijzondere  ontmoetingen te hebben en hij heeft nu werk en een eigen woning. Zijn levensverhaal maakte veel indruk op de groep.
Op zaterdag 9 mei hebben we ons jaarlijkse/afsluitende uitje gepland. Ik kan hier natuurlijk niet vertellen wat we gaan doen, omdat dit een verrassing is voor de groep. Maar ik kan u wel vertellen dat het een gezellige dag gaat worden.

chauffeurs gezocht

Omdat de groep steeds meer verspreid komt te wonen in de Haarlemmermeer moet er ook steeds meer gebruik gemaakt worden van de taxi-dienst. we zoeken chauffeurs met auto en een chauffeur voor de rolstoelbus (van en naar de Ring) dan horen we dat ook heel graag.

We komen over het algemeen om de twee weken (van september tot april) op dinsdagavond bij elkaar van 19.00-19.45 uur in het Brandpunt. Begin van het seizoen is er een schema bekend met de data waarop we bij elkaar komen. informatie en aanmelden gehandicapten-catechese@kerkeninhoofddorp.nl