Rondwandeling door Hoofddorp: op zoek naar verborgen plekken

Ook dit jaar organiseert de Raad van Kerken weer een jaarlijkse rondwandeling door Hoofddorp.

Haarlemmermeer is niet echt een monumentale gemeente, maar dit jaar bestaat de gemeente toch al weer 160 jaar. Op en nabij de kruising Hoofdweg-Kruisweg (“Kruisdorp”) staan meerdere (gemeentelijke) monumenten. Sommige zijn bekend en vallen duidelijk op. Andere zijn minder bekend en liggen wat verborgen. Onderweg komen we de middeleeuwse mystica Hildegard von Bingen tegen, een honderdjarig orgel, en horen we (verborgen) verhalen op begraafplaats De Iepenhof.
De wandeling start op 24 juni op het voorplein bij de RK-kerk Joannes de Doper (Kruisweg 1073) om 18.45 u. Rond 22.00 u sluiten we met een drankje in het parochiehuis af.

Graag opgeven, uiterlijk 22 juni secretariaat@hjoannesdedoper.nl of parochiesecr. : 023 5638145