Startactiviteit op 4 september: ‘Paulus, in het oog van de storm’.

Op vrijdag 4 september om 20.00 uur in de Lichtkring, Lunenburgdreef 70 spelen Kees Posthumus en Juul Beerda hun muzikale theatervoorstelling ‘Paulus, in het oog van de storm’. In deze voorstelling verschijnt Paulus op het toneel als de apostel van de vrijheid.

Vanaf het moment dat hij het licht heeft gezien en een stem heeft gehoord, zal Paulus met passie en onvermoeibaar de vrijheid voor ieder mens verkondigen. In een decor van fok- en grootzeilen en op de klanken van een accordeon onderzoekt hij de mogelijkheden en grenzen van zijn grootse vrijheid. Paulus reist. Hij schrijft. Hij preekt. Hij is de grootste reiziger uit zijn tijd. Hij schrijft brieven die wereldberoemd zouden worden. Hij preekt voor Joden en heidenen, met wisselend succes, zijn boodschap van bevrijding.

Zonder Paulus geen christendom. ‘Paulus is een stuk dichterbij gekomen’, was een van de reacties op de voorstelling. Na afloop is er tijd om elkaar te ontmoeten met een drankje. U bent van harte welkom.
Interview op Meerradio
Donderdag 13 augustus om ca. 20.35 interview met Kees Posthumus Meerradio. Meerradio is live te beluisteren via www.meerradio.nl

de uitzending van MeerInformatief blijft tot twee weken na de dag van de uitzending terug te luisteren via www.meerradio.nl/uitzendinggemist : kies donderdag 19:00-21:00 MeerInformatief vervolgens 13 augustus