Rouw-verwerkingsgroep

Wil Hand, verpleegkundige en toegerust met cursussen bij het Landelijk Steunpunt Rouwverwerking organiseert samen met pastor Leo,Mesman rouwverwerkings- en contactgroepen, waarin nabestaanden met elkaar over de veranderingen in hun leven kunnen praten en elkaar tot steun kunnen zijn.

In deze rouwverwerkings- en contactgroep zullen nabestaanden elkaar ontmoeten als lotgenoten, bij wie zij begrip, herkenning en erkenning vinden. Zij zullen ervaringen uitwisselen en elkaar op gedachten en ideeën brengen. Zij zullen ontdekken dat zij niet alleen staan in hun verdriet.

De rouwverwerkings- en contactgroep zal 7 keer bij elkaar komen, inclusief een kennismakingsgesprek en een terugkom-middag.

De bijeenkomsten starten maandag 26 oktober van 14.00 – 16.00 uur in boekwinkel “Het Kruispunt”. Kruisweg 1067a

De data van de volgende bijeenkomsten zijn: Maandag 2 ,9 en 23 november, 7 en 21 december en maandag 11 januari 2015

Heeft u vragen/ bent u geïnteresseerd neem dan contact op met het parochie secretariaat tel: 023 5638145 dagelijks tussen 9 en 12 uur of mail naar: secretariaat@joannesdedoper.nl
Wil Hand neemt dan contact met u op.