Bijbelquiz 2015 op 23 november in de Marktpleinkerk

Net als in voorgaande jaren brengt het Nederlands Bijbel Genootschap een nieuwe Bijbelquiz uit. Ook in Hoofddorp kunt u meedoen!

U kunt zich aanmelden als team van 4-6 personen. Wie u daarvoor vraagt mag u uiteraard zelf weten, u stelt uw eigen dreamteam samen.
Individueel aanmelden kan ook, u wordt dan op de avond zelf ingedeeld bij een incompleet of een nieuw te vormen team. In de praktijk regelt dat zich vanzelf.

De quiz, die als titel meekreeg “Samenspel “ bestaat uit totaal dertig vragen, die worden voorgelezen én geprojecteerd via de beamer. Bij iedere vraag is er de keus uit meer antwoorden.

Het is ieder jaar weer een bijzondere belevenis met enthousiaste deelnemers van verschillende kerken en kerkplekken in en buiten Hoofddorp, met recht een oecumenisch gebeuren.

De quiz wordt gehouden in de Marktpleinkerk op maandag 23 november 2015, aanvang 20.00 uur.

Inloop vanaf half acht, entree, koffie, thee en frisdrank gratis.

Voor aanmeldingen of informatie:
-Thea van der Heide, tel. 5623629, tenkvdheide@quicknet.nl
-Klaas van der Veen, tel. 5653143, k-rvanderveen@kpnmail.nl