Wakes bij het cellenconplex op Schiphol in de 40-dagentijd.

Paaswakes 2016: "Ik zat in de gevangenis en jullie kwamen naar Mij toe. Want ik was vreemdeling en jullie hebben Mij opgevangen"

Ook op zondag 13 maart is er van 14 tot 15 uur een wake bij het cellencomplex op Schiphol Noord-West, Duizendbladweg 100, 1171 VA Badhoevedorp.

Een wake is een bijeenkomst uit solidariteit met de vreemdelingen, die daar wachten op uitzetting. Als uitzetting niet mogelijk is, worden ze op straat gezet. Elke zondag van de 40-dagentijd wordt er een wake gehouden, telkens verzorgd door een andere kerk uit de regio.

Op 13 maart wordt de wake georganiseerd door o.a. de kerken in de Haarlemmermeer. Voorgangers zijn pastor Leo Mesman van de Joannes de Doperparochie te Hoofddorp en ds. Ranfar Kouwijzer van Stem in de Stad te Haarlem.
Aan het slot van de wake zal aan de gevangenen chocolade worden aangeboden.
Vanaf het kerkplein van de Joannes de Doperkerk, Kruisweg 1069 in Hoofddorp zullen om 13.30 uur een aantal auto’s vertrekken.

Mensen die per auto gaan en plekken beschikbaar hebben, kunnen zich opgeven bij het parochiesecretariaat 023 5638145 (elke werkdag tussen 9 en 12 uur) of secretariaat@hjoannesdedoper.nl

Daar kunnen ook mensen, die graag meerijden, zich melden.

Voor meer inlichtingen kan contact opgenomen worden met pastor Leo Mesman: 06 516 209 39 of leo.mesman@hjoannesdedoper.nl

Zie voor routebeschrijving naar het nieuwe cellencomplex: www.schipholwakes.nl