Nacht van de Vluchteling op 18-19 juni

"Nacht van de Vluchteling" is een evenement van de Stichting Vluchteling. Deze stichting steunt de hulp aan vluchtelingen wereldwijd, met name ook voor opvang in de eigen regio. Tijdens de "Nacht van de Vluchteling", in de nacht van zaterdag 18 op zondag 19 juni, gaan we 40 km wandelen van Rotterdam naar de Grote Markt in Den Haag. We kunnen zo ook iets ervaren van wat vluchtelingen ervaren.

Deelnemers kunnen worden gesponsord om zo geld bij elkaar te brengen voor de Stichting  Vluchteling. Meer info vind je op:
www.nachtvandevluchteling.nl

meelopen?

Pepijn Pronk uit Vijfhuizen en zijn broer Joris uit Hoofddorp lopen dit jaar mee. Zij zouden het leuk vinden als er meer mensen uit de kerkelijke gemeentes van Hoofddorp en Vijfhuizen meelopen. Zo kan er een team gevormd worden. Als je mee wilt doen moet je je individueel inschrijven via de website www.nachtvandevluchteling.nl

En laat ook aan Pepijn weten als je mee wilt doen. Zijn email adres is: pepijn78@gmail.com