Praatpaal gaat van start

Praatpaal wil een luisterend oor bieden aan kinderen van ongeveer 4 tot 12 jaar oud die wat extra aandacht nodig hebben. Wij zijn er voor iedereen en willen dat iedereen zich bij ons welkom voelt. We maken geen uitzonderingen, niet op ras, geloof of geaardheid. De medewerkers van Praatpaal zijn vrijwilligers die vanuit een maatschappelijke betrokkenheid of vanuit hun geloof iets willen doen voor kinderen in de knel.
Alle informatie over Praatpaal is te vinden op www.praatpaalhoofddorp.nl

Praatpaal werkt vanuit een interkerkelijke Stichting waarbij verschillende kerken participeren zoals de Protestantse gemeente, de Katholieke parochie en de Doopsgezinde gemeente in Hoofddorp.

Alle medewerkers zijn gebonden aan professionele omgangscodes bijvoorbeeld met betrekking tot veiligheid en geheimhouding.