Tentoonstelling foto’s van Heleen Troost in De Ark

In de maand september zijn in De Ark aan het Muiderbos te Hoofddorp foto’s te zien van Heleen Troost. Heleen woont in Drenthe en studeert in Groningen. Als scholiere maakte ze met haar mobiele telefoon foto’s van de natuur in Drenthe die ze postte op Facebook en die zó mooi en verrassend waren dat anderen haar hebben aangezet om er mee door te gaan. Dat doet ze nu met een wat professionelere camera. De Ark heeft de primeur: dit is de eerste keer dat Heleen haar foto’s tentoonstelt.

De foto hiernaast bijvoorbeeld is van een azuurwaterjuffer (een libellesoort) die zich probeert te verstoppen achter een rietstengel. We hebben één advies aan hem: blijven proberen!

De Ark is geopend op dinsdagmiddag van 13.30-15.30 uur en op zondag na de kerkdienst, van 11.30-12.30 uur.

De Ark, Muiderbos 36 is geopend op dinsdagmiddag van 13.30-15.30 uur en op zondag na de kerkdienst, van 11.30-12.30 uur.