Rouw verwerken in een Lotgenotengroep

Het verlies van je partner of je kind, draag je steeds met je mee. Vaak heb je het gevoel dat geen mens je echt begrijpt. Dan is het goed om met anderen te praten die hetzelfde doormaken. Mensen die je niet vreemd vinden, waaraan je niet alles moet uitleggen, die het echt begrijpen.

Zeven maandagmiddagen komen wij als lotgenotengroep bij elkaar: We starten bij voldoende deelnemers eind oktober/begin november

Plaats: boekwinkel ”Het Kruispunt”, Kruisweg 1067a te Hoofddorp Tijd: 14.00 - 16.00 uur

Begeleiding:

Wil Hand, verpleegkundige en opleidingen gevolgd bij de Landelijke Stichting Rouw en Bea Oudenaaren heeft ervaring met verlies.

aanmelden:

via het secretariaat van de H. Joannes de Doperparochie geopend tussen 9.00 en 12.00 uur, Kruisweg 1073, 2131 CT in Hoofddorp. Telefoon 023 56 38145,  secretariaat@hjoannesdedoper.nl
Wil Hand neemt dan contact met u op