29 sep 14:00
08 okt 14:00
Parochiehuis
10 okt 14:00

Repair cafés open vóór zomerstop

‘In juni is er nog de laatste kans voor de zomer om met je rammelende fiets, haperend koffieapparaat of stroeve grasmaaier en natuurlijk die scheur in je jasje langs te komen bij een Repair Café. In juli en augustus zijn ze allemaal dicht’. Zo nodigen de vrijwilligers van de Haarlemmermeerse Repair Cafés iedereen uit die defecte spullen niet meteen wil weggooien, maar er eerst door enthousiaste vrijwilligers naar wil laten kijken. Twee van de drie keer slaagt hun reparatie.
Ook het nieuwe Repair Café Spaardam in het Dorpscentrum is in juni weer open. De eerste keer, op 11 mei, was een groot succes met veel geslaagde reparaties en drukke aanloop.
In juni zijn de Repair Cafés open op:
-zaterdagmiddag 1 juni in Lisserbroek in de Meerkoet, Krabbescheerstraat 1,
-zaterdagmiddag 8 juni in Spaarndam in het Dorpscentrum, Ringweg 36,
-dinsdagmiddag 11 juni in Zwanenburg-Halfweg in De Hoek, Olmenlaan 141, Zwanenburg,
-maandagmiddag 17 juni in Vijfhuizen in d’ Oude Waterwolf, Kromme Spieringweg 436,
-woensdagmiddag 19 juni mei in Hoofddorp, in De Ark, Muiderbos 36,
-woensdagmorgen 26 juni in Badhoevedorp van 9.30 – 12.00 uur in ‘t Rietland, Christiaan Huygensstraat 21,
-vrijdagmiddag 28 juni in Nieuw-Vennep in Het Ontmoetingscentrum Harmonieplein, Elemastraat 65.

Behalve in Badhoevedorp zijn ze allemaal open van 13.30 tot 16.00 uur; aanmelden kan tot een half uur voor sluitingstijd.
Iedereen is welkom met huishoudelijke apparaten, zoals stofzuigers, elektrische apparaten zoals dvd-spelers, klokken, tuingereedschap, fietsen en kleding. Daarbij gaat het om kleine reparaties. Als het grotere klussen betreft, wordt doorverwezen naar de vakhandel.
Een vrijwillige bijdrage in de collectebus op tafel is welkom, nodig om onder andere nieuw gereedschap te kopen.

Alle informatie is te vinden op de Facebook-pagina van Repair Café Haarlemmermeer of op www.repaircafehaarlemmermeer.nl

Informatie kan ook via repaircafehmr@gmail.com
of 06 16040860, Rien Wattel