Deelnemende kerken:

Doopsgezinde Gemeente

Protestantse Gemeente

Rooms Katholieke Parochie

Actueel

Volg ons op Facebook
KLIK HIER voor een abonnement op de digitale nieuwsbrief van de Raad van Kerken

Agenda

26 nov 19:00
De Ark
04 dec 14:00
Boekwinkel Het Kruispunt
07 dec 10:00
Marktpleinkerk
18 dec 14:00
Boekwinkel Het Kruispunt
18 dec 14:00
Boekwinkel Het Kruispunt

 

SITELINKS
www.raadvankerken
www.destalopdekaag.nl
www.bijbelsetuin.nl
www.boekwinkelhetkruispunt.nl

Home

Bijbelquiz in de Marktpleinkerk
Ook dit jaar wordt er weer een Bijbelquiz uitgebracht door het Nederlands Bijbel Genootschap te Haarlem. De  quiz bestaat uit totaal dertig vragen, die worden geprojecteerd via de beamer. Iedere vraag wordt ingeleid met een filmpje of  foto.  U kunt deelnemen met een team van ongeveer 5 personen, maar ook individueel, dan wordt u op de avond zelf ingedeeld in een onvolledig of nieuw te vormen team. Lees meer...

De quiz wordt gehouden in de Marktpleinkerk, Marktplein 96 op maandag 20 november 2017, aanvang 20.00 uur. Lees meer...

 

Schilderijen en gedichten gevraagd

‘Recht door zee’ staat de laatste week van januari centraal in de kerken. Vanouds is het dan Gebedsweek voor de eenheid. In De Ark kunnen amateur-kunstenaars meedoen aan een expositie en aan een gedichten- en bewegingsavond. Lees meer... 

Het najaarsprogramma 2017 met het thema 'Kleur bekennen' staat op de website. Alle activiteiten, van bijbel en kunst tot schilderen, samen op excursie gaan, maar ook een boek bespreken zijn te vinden op in de AGENDA van de website.
Voor het overzicht van wat we te bieden hebben op pdf. KLIK HIER.
Ook het complete overzicht is op de website te vinden. Lees meer...